DANI D.O.O.

O NAMA

Dani DOO je firma porodičnog karaktera i kao takva poznata je po strogom kriterijumu u poslovanju kako sa Italijanskim poznatim proizvođačima opreme, tako i sa našim proizvođačima  voća, groždja i ostalih kultura a sve u cilju što kvalitetnijeg odnosa prema proizvodjačima.

Ozbiljnost u poslovanju i odnosu pre svega pokazuje poverenje koje su nam dale svetske poznate kompanije za koje Dani DOO ima direktne ugovore i zvanično zastupništvo u Srbiji.

O nama

Dani DOO je usko specijalizovano preduzeće za voćarsko vinogradarsku proizvodnju, živinarstvo i komunalne potrebe za održavanje zelenih površina, jer je to jedini način da se pristupi odgovorno prema kulturama i proizvodjačima voća i vina…

Poznavanje italijanske proizvodnje i obrade koja je direktno upoznata živeći u Italiji 18 godina, stekla se želja da se ti proizvodi kojima se ubrzava i okakšava proizvodnja i obrada donesu i prezentuju u Srbiji, a poznavanje jezika kao maternjeg doprinosi brzom otklanjanju bilo kojih nedoumica i eventualnih grešaka pri biranju mašina koje bi bile namenske za odredjenu obradu.

Posvećenost svakom klijentu i proizvodjaču bez obzira na veličinu i količinu proizvodnje je politika našeg preduzeća koja nas prati godinama i odvaja nas od konkurencije.

Sa nama dobijate sigurnost, stručnost i posvećenost za svo vreme koje je Vama potrebno kako bi se uputili, osavremenili, ubrzali i tehnološki unapredili Vašu proizvodnju.

Naše usluge:

Naše preduzeće je Vama na usluzi bez obzira gde god da se nalazite i biće nam drago da razmenimo iskustva stečena u Italiji i to Vam prikažemo na terenu, što nas svrtava u sam vrh profesionalnosti u tom domenu u Srbiji i šire.

Zato je uvek preporučljivo da se uvek konsultujete sa nama kako bi imali sigurnost u kupovinu i upotrebu.

Sa nama je lakše, brže i bolje….. Vaš Dani doo!

 1. Profesionalni servis

  Na usluzi su vam atestirani serviseri koji se redovno obučavaju u Ferrari fabrici traktora (Luzzara-Italia).

  Zakazivanje redovnih servisa u Garantnom roku na telefon:
  063 1-386-187

  Servisni telefon dostupan svakog radnog dana
  od 08:00-19:00h.

 2. Vočarstvo i vinogradarstvo

  Prenosimo stečeno znanje i iskustvo našim klijentima i upućujemo u nove trendove obrade zemljišta i biljaka po najnovijim Evropskim standardima.

  Našim alatima i mašinama se znatno smanjuju troškovi proizvodnje i radna snaga a unapredjuje i ubrzava sam proces obrade.

 3. Eksluzivni distributer

  Ponosimo se poverenjem koje su nam dale  Italijanske kompanije poznate u svetu po specijalizovanim mašinama i alatima za upotrebu u voćarstvu i vinogradarstvu.

  Više od 5 godina smo ekskluzivni distributeri:
  Ferrari, Spedo, Campagnola, Bcs, Caffini, Del Morino, Pasquali, Mosa, Orsi, Zaccaria, Bfm, Angeloni, Gamberini, Barbieri …..

Dani Transport D.O.O.

Dani doo je firma porodicnog karaktera i kao takva je poznata po strogom kriterijumu u poslovanju  kako sa Italijanskim poznatim proizvodacima opreme, tako i sa nasim proizvodjacima  voca, grozdja i ostalih kultura a sve u cilju sto kvalitetnijeg odnosa prema proizvodjacima.

Ozbiljnost  u  poslovanju i odnosu se pre svega pokazuje  poverenje koje su nam dale svetski poznate kompanije za koje Dani doo ima direktne ugovore i zvanicno zastupnistvo u Srbiji.

Cart